Articles sobre: VIDEO TUTORIALS

Com és el procès de certificació d'una Sessió de Navegació?

Sessió de Navegació

Per què serveix un certificat de Sessió de Navegació?

Amb el servei de Certificat de Sessió de Navegació Web podràs certificar fins a 30 minuts de navegació per Internet a través d'un navegador web virtual, sense descarregar res.
Podràs visitar qualsevol pàgina web que estigui disponible a Internet, incloent aquelles que estiguin protegides per usuari i contrasenya, incorporin àudio, vídeo, animacions,… Tota la navegació és emmagatzemada en vídeo (amb àudio) als servidors de SaveTheProof.com.

A més del vídeo, pots prendre captures d'aquells instants durant la navegació que creguis més rellevants. Aquestes captures de pantalla, juntament amb una altra informació de caràcter tècnic (metadades) s'inclouran al certificat que SaveTheProof.com emetrà en format PDF.

Què conté el certificat?

Un cop acabada la navegació, el sistema generarà automàticament el teu certificat perquè el puguis descarregar des de la teva àrea privada.
El teu certificat en format PDF juntament amb altres fitxers amb dades tècniques (metadades) es lliuren en un fitxer ZIP:

És el fitxer PDF on trobaràs tota la informació relativa a la teva certificació.

Conté:

- Email de l'usuari que sol·licita el certificat.
- Data de la certificació.
- Identificador únic del certificat.
- Hashes (SAH256) del programari utilitzat per SaveTheProof.
- IP del servidor de SaveTheProof des del qual es va generar la navegació.
- Versió del navegador virtual.
- Hash (SHA256) del vídeo amb la navegació.
- Hash (SHA256) del fitxer de metadades associat al certificat.
- URL des de la qual visualitzar el vídeo (protegit per la contrasenya única per al certificat).

Aquest fitxer PDF està signat electrònicament mitjançant una signatura electrònica avançada amb segell de temps qualificat. Pots obtenir més informació sobre això en l'apartat de Validesa Legal.

El procés és molt senzill. Igual que si estiguessis navegant des del teu navegador.

Aquest fitxer ZIP (que el seu MD5 està indicat en el certificat PDF) conté:

- browser.version: Fitxer de text amb la versió del navegador virtual.
- network.har: Fitxer en format HAR amb el trànsit de xarxa generat durant la navegació (més info sobre com visualitzar aquest tipus de fitxer en: https://www.savetheproof.com/ca/visor-har/)
- network.har.tsq: Fitxer en format TSQ amb la sol·licitud de segellament de temps del fitxer network.har
- network.har.tsr: Fitxer en format TSR amb la resposta del segellament de temps del fitxer network.har
- vídeo.mp4.sha: Fitxer de text amb el hash (SHA256) del vídeo (MP4) amb la navegació.
- vídeo.mp4.tsq: Fitxer en format TSQ amb la sol·licitud de segellament de temps del vídeo (MP4) amb la navegació.
- vídeo.mp4.tsr: Fitxer en format TSR amb la resposta del segellament de temps del vídeo (MP4) amb la navegació.

Si vols veure un certificat d'exemple: Descarregar exemple de certificat de navegació.

Aquí tens un video tutorial d'exemple:

Actualitzat el: 24/11/2023