Articles sobre: VIDEO TUTORIALS

Com és el procés de certificació d'una pàgina web?

Certificació Pàgina Web

Per què serveix un certificat de pàgina web?

Amb el servei de Certificat de Pàgina WEB podreu certificar el contingut de qualsevol pàgina web pública d'Internet.

Què conté el certificat?

Un cop finalitzat el procés de certificació, el sistema generarà automàticament el teu certificat perquè el puguis descarregar des de la teva àrea privada.
El teu certificat en format PDF juntament amb altres fitxers amb dades tècniques (metadades) es lliuren en un fitxer ZIP:

És el fitxer PDF on trobaràs tota la informació relativa a la teva certificació.

Conté:
- Email de l'usuari que sol·licita el certificat.
- Data de la certificació.
- URL objecte de la certificació.
- Identificador únic del certificat.
- Hashes (SHA256) del programari utilitzat per SaveTheProof.
- IP del servidor de SaveTheProof des del qual es va generar la navegació.
- Versió del navegador virtual.
- Hasht (MD5) del fitxer de metadades associat al certificat.
- Captura de pantalla (màxim 10.000px) del contingut de la pàgina web objecte de la certificació.

Aquest fitxer PDF està signat electrònicament mitjançant una signatura electrònica avançada amb el segell de temps qualificat.

Pots obtenir més informació sobre això en l'apartat de Validesa Legal.

Aquest fitxer ZIP (el MD5 està indicat en el certificat PDF) conté:

- browser.version: Fitxer de text amb la versió del navegador virtual.
- network.har: Fitxer en format HAR amb el trànsit de xarxa generat durant la navegació (més info sobre com visualitzar aquest tipus de fitxer en: https://www.savetheproof.com/es/visor-har/
- network.har.tsq: Fitxer en format TSQ amb la sol·licitud de segellament de temps del fitxer network.har
- network.har.tsr: Fitxer en format TSR amb la resposta del segellament de temps del fitxer network.har

El procés de certificacion d'una pàgina web és molt senzill, només has d'indicar la URL el contingut de la qual vols certificar. A més, en cas que la pàgina contingui avisos de cookies, newsletters,… podràs tancar-los perquè no apareguin al certificat. I si ho necessites, també et podràs desplaçar (fer scroll) fins a la posició que indiquis perquè el certificat mostri la secció de la web que t'interessa.

Aquí tens un video tutorial d'exemple:

Actualitzat el: 23/11/2023