Com em descarrego el vídeo de certificació d'una sessió de navegació?

Després de gravar una sessió de navegació web i la seva posterior certificació amb SaveTheProof tindràs accessible el vídeo de la sessió des de l'apartat "Veure les meves certificacions" del teu compte.

Si ho desitges aquest vídeo el pots compartir facilitant l'ID i contrasenya del vídeo a l'interessat, que podrà accedir a ell des del següent enllaç: https://secure.savetheproof.com/video

ID i contrasenya per a visualitzar vídeo de la gravació de sessió de navegació web

Però si el que necessites és descarregar de manera local en el teu equip el vídeo de la sessió de navegació web pots fer-lo des del botó Descarregar Vídeo:

Una altra opció és des de la part inferior dreta de la pantalla:

Pas 1: Fer clic sobre la icona que mostra els tres punts en vertical:

Clicar sobre els tres punts

Pas 2: Amb el botó dret del ratolí seleccionar Descarregar:

Seleccionar Descarregar

D'aquesta manera tindràs el vídeo de la navegació web disponible en la carpeta de Descàrregues en el teu equip.

Actualitzat el: 13/02/2024