Com consultar les comissions del meu Programa d'Afiliació?

Si tens un Programa d'Afiliats actiu en SaveTheProof des del teu perfil d'usuari veuràs en el menú de l'esquerra activada l'opció: Els meus Afiliats, des d'on podràs visualitzar l'estat de les teves comissions.

Des d'aquest apartat dels meus Afiliats tens disponible les opcions de Codis i la dels meus Beneficis.
T'expliquem la informació que conté cadascuna:

Des de Codis:

Podràs visualitzar el codi actiu per als teus afiliats, la distribució del 15%, entre el descompte d'usuari i la comissió promotor, establerta en el contracte, i la data d'inici o activació del programa d'afiliats:

Des de Els meus Beneficis:

Tindràs disponible el resum del consum de cada usuari registrat (identificat amb el seu email) amb el teu codi d'afiliat. Pots veure el detall de manera mensual filtrant per mes, any i filtrar fent clic en el botó Buscar:

O visualitzar el total de les comissions triant l'opció total, seleccionant l'any i filtrar fent clic en el botó Buscar:

Els meus Usuaris: Des d'on pots visualitzar els usuaris que s'han registrat amb el teu codi d'Afiliat:

Si tens algun dubte o consulta si us plau contactanos pel Xat o escribiendonos un correu a info@savetheproof.com

Moltes gràcies

Actualitzat el: 13/02/2024