Com certifico un correu electrònic?

Si el que necessites és certificar el contingut d'un correu electrònic rebut o enviat des del teu compte de correu electrònic, hauràs de triar l'opció de Certificació: Lloc web > Sessió de Navegació.

Un cop dins del navegador virtual de SaveTheProof, hauràs d'accedir al teu compte de correu electrònic iniciant la sessió amb el servei de Webmail que estiguis utilitzant (gmail, hotmail/outlook, o en el seu defecte el servei web particular que tinguis habilitat per accedir), posant l'adreça del proveïdor de correu electrònic al navegador.

En el cas que el compte de correu electrònic des del qual necessites fer la certificació no tingui accés Webmail habilitat, NO es podrà accedir ni certificar el seu contingut per SaveTheProof.

Actualitzat el: 11/12/2023