Certifiquem l'èxit de BTS ‘idol’ en Youtube

A dia 29/08/18 certifiquem el vídeo en Youtube que ha aconseguit un rècord absolut de visualitzacions en un sol dia. Ja són més de 100 milions!

Pots veure el vídeo certificat per SaveTheProof aquí: https://secure.savetheproof.com/video?id=371 utilitzant la contrasenya: gJHk66FY

PDF. Acta de Certificat Rècord BTS 29/8/18]

Si necessites certificar qualsevol vídeo de Youtube, Vimeo,… registra't en Savetheproof.com i aconsegueix el teu certificat en un parell de clics! Si necessites ajuda escriu-nos a info@savetheproof.com

Actualitzat el: 21/11/2023